Dedikeret til exceptionel kvalitet

Dedikeret til exceptionel kvalitet

Hos The Business Translator er vi forståeligt nok dedikerede til at opretholde den højest mulige standard. Ved at sikre at vores service er af exceptionel kvalitet, kan vi opretholde det gode ry, som vores forretning bygger på. Og mere vigtigt er, at vores kunder kan være sikre på, at de får samme niveau af service hver gang. Det betyder nøjagtige og konsistente dokumentoversættelser inden for kundens tidsramme.

Den høje standard, som vi har valgt, opnår vi ved grundig korrekturlæsning af hver eneste oversættelse, som vi foretager. Efter oversættelse af dit dokument til det relevante sprog, tilknytter vi en anden oversætter til at korrekturlæse oversættelsen. Denne person er lige så kvalificeret som den oprindelige oversætter. Dette sikrer, at det endelige dokument er perfekt, og er oversat og korrekturlæst professionelt af personer med målsproget som modersmål. Vores certificeringer EN 15038 og CAN/CGSB/131.10 er beviset på vores stræben efter at opnå den højst mulige standard. Vi vil endda gøre den ekstra indsats at etablere en dedikeret terminologidatabase for hver kunde. På den måde kan dokumenter oversættes konsistent og troværdigt hver gang.

Vores oversættere, som er uddannede på universitetsniveau, har kendskab til specifikke emneområder og tilhørende branchespecifikke udtryk. I forhold til den type service, du har behov for, opbygger vi et oversættelsesteam, der har erfaring med det bestemte emne.

The Business Translator er verdens førende inden for certificerede oversættelser. Vores oversættelsesreferencer af høj kvalitet taler for sig selv.

News

2015-06-08 The Translator Group er nu certificeret i henhold til ISO17100: The Translator Group er pr. 1. juni et af de første oversættelsesbureauer i Europa, ...

  Læs mere...

2014-06-26 The Translator Group rangerer som et af de 100 bedste oversættelsesbureauer i Verden.Det Massachusetts-baserede markedsanalyseinstitut Common Sense Advisory har i sin ...

  Læs mere...

Kontakt os

Kundeservice Danmark

Trunnevangen 7, st th
DK-2920 Charlottenlund

Tel. +45 (0) 70145447
E-mail: office(at)the-business-translator.com