Effektiv service

Effektive sprogtjenester døgnet rundt

Hos TBT er vi helt klar over, at tid kan være penge. For mange af vores forretningskunder er det nødvendigt, at dokumenter behandles rettidigt – ofte med kort varsel. Da forretningslivet ikke har tid til at vente, har vi heller ikke. Det er derfor, vi tilbyder en ultrahurtig oversættelsesservice af hastedokumenter.

Vi lover at svare hurtigt på oversættelsesforespørgsler, og kan straks gå i gang. Med en oversættelseskapacitet på 3,5 mio. ord pr. dag har vi tilstrækkelige ressourcer til at holde forretningslivet i gang konstant. Du kan finde TBT-afdelinger rundt omkring i hele verden, som døgnet rundt arbejder med oversættelse af dokumenter af enhver type til en lang række sprog.

For hastetekster gør vi vores yderste for at svare inden for en time og for at begynde at arbejde på dokumentet så hurtigt som muligt. Når det drejer sig om hasteopgaver, vil vi desuden altid gøre alt for at give en fair pris. Når tiden er altafgørende, kan du være sikker på, at vi ikke springer over, hvor gærdet er lavest, eller på anden måde risikerer at sænke kvaliteten af arbejdet. Dine dokumenter oversættes med samme standard, som kendetegner alle de opgaver, vi håndterer.

Vores service er effektiv, og lader din forretning opretholde sin effektivitet ved at have dokumenter oversat hurtigt og nøjagtigt til en lang række sprog.

News

2015-06-08 The Translator Group er nu certificeret i henhold til ISO17100: The Translator Group er pr. 1. juni et af de første oversættelsesbureauer i Europa, ...

  Læs mere...

2014-06-26 The Translator Group rangerer som et af de 100 bedste oversættelsesbureauer i Verden.Det Massachusetts-baserede markedsanalyseinstitut Common Sense Advisory har i sin ...

  Læs mere...

Kontakt os

Kundeservice Danmark

Trunnevangen 7, st th
DK-2920 Charlottenlund

Tel. +45 (0) 70145447
E-mail: office(at)the-business-translator.com