Professionelt arbejde til en fair pris

Professionell oversættelse til en fair pris

Alt har sin pris – selv fejlfrie oversættelser. Hos The Business Translator er vi klar over, at budgetter og forretningsressourcer ikke er ubegrænsede. For at forblive konkurrencedygtige er det ikke nok at levere oversættelser af højeste kvalitet – vores priser skal være lige så attraktive.

Med virksomheder under pres for at spare omkostninger overalt, vil omkostninger til oversættelser naturligt også komme i søgelyset. Hos The Business Translator holder vi et vågent øje med vores priser for at sikre, at de forbliver blandt de mest konkurrencedygtige på markedet. Vi er overbevist om, at vores service giver fremragende værdi for pengene, både hvad angår pris og kvalitet. Du kan dog være sikker på, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten med arbejdet for at spare omkostninger.

Når du har behov for et hurtigt tilbud, svarer vi med det samme, og giver dig en konkurrencedygtig pris uden ekstraomkostninger. Vi fakturerer dig ikke en øre mere, end det vi har tilbudt – og det er et løfte. Professionel service og gode priser er standard hos TBT, de globale oversættelseseksperter.

News

2015-06-08 The Translator Group er nu certificeret i henhold til ISO17100: The Translator Group er pr. 1. juni et af de første oversættelsesbureauer i Europa, ...

  Læs mere...

2014-06-26 The Translator Group rangerer som et af de 100 bedste oversættelsesbureauer i Verden.Det Massachusetts-baserede markedsanalyseinstitut Common Sense Advisory har i sin ...

  Læs mere...

Kontakt os

Kundeservice Danmark

Trunnevangen 7, st th
DK-2920 Charlottenlund

Tel. +45 (0) 70145447
E-mail: office(at)the-business-translator.com