Marketing/PR oversættelse

Har du nogensinde tænkt over hvordan mange flere kunder du kunne vinde, hvis hele verden kunne forstå dit materiale?

Med global marketing får din virksomhed adgang til alle slags mennesker verden over. Du kan åbne nye markeder, du kan få tilført nye kunder. Når du har fået øje på nye markeder og nicher for dine produkter eller din service, har du brug for det rette marketingsagentur og de rette marketing tools.. og et godt oversættelsesbureau, der kan sætte skub i dine fremstød med gedigne tekster.

Oversættelse af tekster indenfor PR og marketing kræver langt mere end blot en ordret oversættelse. Reklamers mål og sprog forholder sig som regel til målpublikummets ønsker og drømme. Effektive reklamebudskaber er derfor altid tilsvarende direkte. De forholder sig ofte til en bestemt kultur- eller aldersgruppe og er tumpladser for underfundigheder, metaforer, ordspil, slående pointer og slogans. Her kræves det naturligvis at oversætteren er hjemme i alle sprogets nuancer og formår at gengive et budskabs eller et slogans indhold, klarhed og effektivitet. Sådan en oversættelse med regional og lokal tilpasning kalder på en lokaliserings-ekspert.

Hos TNT betror vi sådanne tekster til vore specialister i branchen. Vi oversætter bl.a. tekster indenfor marketing, PR, reklame, packaging, brochurer, kataloger osv.

News

2015-06-08 The Translator Group er nu certificeret i henhold til ISO17100: The Translator Group er pr. 1. juni et af de første oversættelsesbureauer i Europa, ...

  Læs mere...

2014-06-26 The Translator Group rangerer som et af de 100 bedste oversættelsesbureauer i Verden.Det Massachusetts-baserede markedsanalyseinstitut Common Sense Advisory har i sin ...

  Læs mere...

Kontakt os

Kundeservice Danmark

Trunnevangen 7, st th
DK-2920 Charlottenlund

Tel. +45 (0) 70145447
E-mail: office(at)the-business-translator.com