Nyheder

2015-06-08 The Translator Group er nu certificeret i henhold til ISO17100

The Translator Group er pr. 1. juni et af de første oversættelsesbureauer i Europa, der er certificeret i henhold til den nye ISO-standard, ISO17100. Certificeringsorganet er Austrian Standards.

2014-06-26 The Translator Group rangerer som et af de 100 bedste oversættelsesbureauer i Verden.

Det Massachusetts-baserede markedsanalyseinstitut Common Sense Advisory har i sin 2014-oversigt over markedet for oversættelser rangeret The Translator Group som en af de 100 bedste leverandører i Verden. "Det er en fantastisk nyhed", siger Rita Banati, chef for Project Management. “Vores stræben efter at opretholde høj kvalitet og fremragende kundeservice viser nu sin værdi," tilføjer Banati.

2014-04-12 The Translator Group fortsætter med at vokse med uformindsket styrke

Markedet for oversættelsestjenester har i de seneste 24 måneder været kendetegnet af stagnation. The Translator Group (TTG) er på trods af dette vokset kraftigt i samme periode, og kan for Q1 2014 vise en organisk omsætningsvækst på 58 % med bibeholdt nettomarginal.

Vækststrategien ligger fast, og vi fortsætter med at vokse organisk i Asien, Nordamerika og Centraleuropa, og ser på mulige opkøbsemner i Skandinavien, siger Björn Hallberg, CEO for TTG.
For hele året 2014 forventes en omsætningsfremgang på 40 % primært som følge af øgede markedsandele i Centraleuropa.
 
For mere information kontaktes:
Björn Hallberg
investor@the-business-translator.com

2014-01-30 Malmö, Sverige

Den svenske nationalencyklopædi indgår kontrakt med The Translator Group

Den svenske nationalencyklopædi har i dag underskrevet en aftale med The Translator Group om produktion af et stort antal ordbøger. Den schweiziske oversættelsesvirksomhed skal hjælpe med at producere ordbøger på op til 14 sprog, herunder et antal specialordbøger inden for jura, teknik og potentielt andre områder.

"Dette er et stolt øjeblik for os," siger Björn Hallberg, CEO hos The Translator Group. "Det viser, at i en verden, hvor dicount, lavpris og billig er nogle af dem mest brugte søgeord, er der fortsat personer og organisationer, der sætter pris på kvalitet." Samarbejdet begynder dags dato, og de første otte bøger leveres i efteråret 2014.”

[Translate to Danish:] Stockholm

[Translate to Danish:] The Translator Group wins Swedish government contract
The Swedish government today announced the result of a call for tender for translation services.

The Swiss company 'The Translator Group' has been one of the selected to provide
translation services for the Swedish government.

The Translator Group based in Sarnen, Obwalden has previously won a
number of other public contracts in the Nordic region.

The annual total of the 2 year contract is expected to be around EUR 5.5 million.

2013-06-13 Lausanne

IOC, Den Internationale Olympiske Komité, har valgt The Translator Group som sit oversættelsesbureau. The Native Translator er den førende oversættelsestjeneste, når det gælder levering af certificerede oversættelser online.

2012-03-05 Oslo

Foreningen for hjertesyge børn benytter The Translator Group den norske forening "Foreningen for hjertesyke barn" har valgt at benytte The Translator Group til sine medicinske oversættelser.

Du kan også støtte foreningen, giv dit bidrag her.

2012-03-05 Dalby

Abacus Sportswear valgte også The Translator Group. Abacus Sportswear har valgt at lade The Translator Group hjælpe med oversættelse. Usandsynligt rart, at en moderne tænkende og ekspansiv viksomhed som Abacus valgte at benytte vores tjenester, siger Rita Banati COO for TTG.

Hurtig levering af oversættelser af høj kvalitet til lave priser gjorde sikkert udslaget. Vi ser frem til samarbejdet!

2012-02-17 Berlin

Konrad-Adenauer-Stiftung valgte The Translator Group. Det er meget glædeligt, at Konrad-Adenauer-Stiftung ligesom Koffi Annan Foundation og nogle andre vigtige politiske organiseationer har valgt The Translator Group som sin oversættelsespartner.

Vi takker for tilliden!

2012-02-16 Älmhult

Älmhult kommune valgte The Translator Group. Det er med stor glæde, at vi i dag har modtaget meddelelse om, at Älmhult kommune har valgt The Translator Group som sin oversættelsespartner. Ikke mindst er det glædeligt at konstatere, at vi ikke blot var billigst, men at vi også leverede den bedst bedømte oversættelse, hvilket viser, at kvalitet ikke behøver at være dyrt. Dette er kun set i få kommuner i Sverige, ligesom i Älmhult kommune, IKEAs hjemkommune.

2012-02-13 München

Field Fisher Waterhouse har valgt The Translator Group som sin oversættelsespartner.

Field Fisher Waterhouse, et verdensomspændende advokatfirma med rødder i det tidlige 1800-tal har til sin tyske afdeling valgt at benytte The Translator Group som sin partner vedrørende juridiske oversættelser.

2012-02-13 Stockholm

Cloudmore valgte The Translator Group.

Cloudmore med virksomhed i Sverige, Storbritannien, Irland, Finland og Norge er førende på markedet for "cloud computing-tjenester".

Det er derfor en stor glæde for, at de valgte at samarbejde med os, ikke mindst fordi vi satsede stort på at udvide vores IT-relaterede oversættelsestjenester.

Cludmore vil benytte sig af WTPU, en løsning udviklet af The Translator Group i samarbejde med Pixelant, for hurtigt at kunne oversætte hjemmesider.

2012-01-30 Göteborg

The Translator Group har indgået en aftale med Visit Technology Group AB angående levering af oversættelsesservices for Visit Technology Group og Visit's kunder i hele verden.

Aftalen betyder at Visit Technology Group's kunder  får adgang til en af de førende oversættelsesservices globalt, til en væsentlig nedsat pris.

Visit Technology Group AB er leverandør af systemer for information, booking, emballering og distribution for rejsevirksomheder, medlemsvirksomheder og hoteller i rejseindustrien.

The Translator Group, som er baseret i Schweiz, er en af de førende oversættelsesbureauer for turist- og hotelindustrien.

2011-12-15 Malmö

Spar 40 % på oversættelse af din webside

The Translator Group (TTG) introducerer en let og smart måde for virksomheder at oversætte tekster mellem flersprogede websider. Kendt som WTPU, giver denne automatiske proces site-ejere og konglomerater over hele verden mulighed for at overføre tekster fra et sprog til et andet mellem websider.

Multinationale virksomheder, som kører hundredevis af flersprogede websider vil i væsentlig grad drage fordel af denne innovation. Websider, som konstant opdaterer deres sider med nyt materiale, pådrager sig omfattende omkostninger for oversættelser. The Translator Group har fundet på en teknisk løsning, som forenkler og sætter gang i denne process, samtidigt med at reducere omkostningerne.

WTPU’en (Website Translation Processing Unit) er  en plugin, der bliver installeret gratis af TTG på sidens bagende, og gør det muligt at overføre teksten direkte på TTG’s oversættelses-ledelsessystem. De oversatte filer bliver derefter sendt direkte tilbage til websiden, og de placeres på det korrekte sted; det eneste der skal gøres er at korrekturlæse materialet.

Prisbesparelserne er væsentlige - op til 40 %, hvilket giver en prisbesparelse per ord på så lidt som EUR 0.12.

I første omgang er WTPU’en tilgængelig for TYPO3, en af de bedste CMS (Content Management System) for store sider.  Selve TYPO3-systemet tilbyder prisnedsættelser, da det stilles gratis til rådighed uden årlige licensgebyrer. WTPU bliver også snart tilgængeligt for andre CMS-systemer.

De tilgængelige kundegrænseflader omfatter i første omgang ni sprog: Dansk, engelsk, fransk, italiensk, norsk, portugisisk, spansk, svensk og tysk.

The Translator Group er et førende globalt kommunikations- og oversættelsesbureau. Deres tekniske løsninger omfatter ikke kun WTPU - deres Web Shop Language Solution er en anden innovation, en effektiv online løsning for kundekommunikation, som er beregnet for multinationale e-detailhandlere.

Referenceliste TYPO3-brugere typo3.com/Customers.1229.0.html

09 May 2011 - The Translator Group - The Native Translator , The Business Translator sponsors MILMUN - Milan International Model United Nations

Milmun is an important international event with university students from all over the world coming together in Milan to discuss global as well as regional problems and conflicts. The participants are our future leadership and The Translator Group acting globally has felt that this is an important event that we would like to support.

The Translator Group has therefore, together with Lufthansa, entered as commercial sponsors of the MILMUN conference.
Protector for the MILMUN conference is His excellence Ban Ki-Moon the UN Secretary-General.

For further information contact:
Mrs. Rita Banati COO, The Translator Group
Tel. + 43 (0) 664 5856 293

8th February 2011

YellowOffshore have chosen The Business Translator as their global communication partner.

YellowOffshore are one of the leading companies involved in recruitment, training and staff leasing within the offshore sector. YellowOffshore have chosen The Business Translator, a Swiss based translation and communications company, as their global communications and translations partner.

“The fact that we provide a 24/7 service and fast high-quality translations at fair prices is a very good reason for YellowOffshore to choose us”, says Rita Banati, General Manager at The Business Translator. “Few of our competitors are able to work with as many languages as we do. We deal with over 100 languages every day”.

YellowOffshore, who just opened their first office in the Middle East, require fast and reliable Arabic translations.
The Business Translator has vast experience in Arabic translation. For example, they have provided GM (the US car manufacturer) with this service for their 2011 marketing campaign.

For further information contact:
The Translator Group, Rita Banati +43 (0) 664 5856 293,
www.the-business-translator.com

YellowOffshore, Peter Eriksson +46 (0)768 403 434
www.yellowoffshore.com

  • Det nyeste fra Facebook

News

2015-06-08 The Translator Group er nu certificeret i henhold til ISO17100: The Translator Group er pr. 1. juni et af de første oversættelsesbureauer i Europa, ...

  Læs mere...

2014-06-26 The Translator Group rangerer som et af de 100 bedste oversættelsesbureauer i Verden.Det Massachusetts-baserede markedsanalyseinstitut Common Sense Advisory har i sin ...

  Læs mere...

Kontakt os

Kundeservice Danmark

Trunnevangen 7, st th
DK-2920 Charlottenlund

Tel. +45 (0) 70145447
E-mail: office(at)the-business-translator.com