Vore ydelser

We provide Fast, High Quality Translations, 24/7

Vi leverer fhurtige oversættelser af høj kvalitet, 24/7

Vores lange erfaring har vist os den store betydning af, at metoden til at afgive bestillinger er hurtig, direkte og hovedsageligt anonym. Job skal afsluttes hurtigt og nemt over internettet med indarbejdelse af fremragende kvalitet og rimelig anonymitet. Det er netop den tjeneste, som ‘The Business Translator’ tilbyder.
Desuden kan The Business Translator også tilpasse sig til den enkelte kundes behov, alt efter hvad der er nødvendigt for oversættelsen – uanset om det drejer sig om en anderledes terminologi, konkrete sprogkrav eller andre funktioner. Vores fleksible service er lavet til at sikre, at vi tilbyder hver kunde den bedste service og generel tilfredshed hos kunderne.

 • Din hjemmeside er dit visitkort på nettet. Den afspejler din virksomhed for hele verden. Derfør bør den repræsentere dig bedst muligt. Formålene med en hjemmeside kan være mange, ofte handler det om at nå ud til (nye) kunder og skabe information omkring et produkt eller en serviceydelse.

  Læs mere...

 • Der er næppe nogen områder, hvor ord kan være så afgørende for et menneskes liv og velbefindede, som når det handler om medicin og helbred. Her er en 100% korrekt tekst ikke nogen luksus, men en absolut nødvendighed.

  Læs mere...

 • Har du nogensinde tænkt over hvordan mange flere kunder du kunne vinde, hvis hele verden kunne forstå dit materiale?
  Med global marketing får din virksomhed adgang til alle slags mennesker verden over. Du kan åbne nye markeder, du kan få tilført nye kunder.

  Læs mere...

 • Certificerede, bekræftede eller autoriserede oversættelser er nøje reproduktioner af retligt bindende, offentlige eller på anden vis vigtige dokumenter -  her skal kildeteksten oversættes med absolut korrekthed, da det nye dokument i det pågældende sprogområde sidestilles med originalen.

  Læs mere...

 • Juridiske oversættelser er oversættelser af tekster indenfor jura, retsvæsen og lovgivning. Herved kræves der selvsagt viden og hensyntagen til lokale, nationale og internationale systemer og kulturer.

  Læs mere...

 • De fleste globale virksomheder får brug for specialiserede oversættelsesarbejde for arkivering af dokumenter og rapporter til forskellige regulerende organisationer. Med hjælp fra vores oversættelsesservice er alle virksomheder i stand til at få deres kritiske finansielle og juridiske dokumenter professionelt oversat.

  Læs mere...

 • Erhvervslivet og dets mange markeder og virksomheder globaliseres i stadigt stigende omfang. Dette øger efterspørgslen efter tekniske produktoplysninger på mange forskellige sprog. Teknisk oversættelse håndteres af specialister som magter at oversætte bl.a. dokumenter, skrevet af tekniske redaktører og forfattere indenfor tekniske og teknologiske fagområder.

  Læs mere...

 • Vi kan modtage dine dokumenter i de gængse formater som MS Word, Excel, PowerPoint, TIF og PDF. Vi oversætter og tilbagesender teksten i det af dig valgte format med hurtig ekspeditionstid. Uanset omfanget af din oversættelse er TNT altid klar til at hjælpe dig.

  Læs mere...

Hvorfor vælge os?

 • Vores gennemsigtighed og integritet
 • Vi bruger den nyeste teknologi for at reducere de samlede omkostninger
 • Vi er en førende leverandør af statsautoriset juridisk og finansiel oversættelse i hele verden
 • Vi tilbyder personlig service 24/7
 • Høj kvalitet og rettidig levering
 • Daglig kapacitet på mere end 3,5 millioner ord
 • ISO17100 Certificeret oversættelsesbureau
 • CAN/CGSB-131.10 Certificeret oversættelsesbureau

Udsagn fra vore kunder

"On behalf of the entire MILMUN Association I would like to sincerely thank you for the excellent services provided and your generous sponsorship of this year's MILMUN 2011 conference!"

 
K. Victor Henckel von Donnersmarck - MILMUN Association President, www.milmun.org

News

2015-06-08 The Translator Group er nu certificeret i henhold til ISO17100: The Translator Group er pr. 1. juni et af de første oversættelsesbureauer i Europa, ...

  Læs mere...

2014-06-26 The Translator Group rangerer som et af de 100 bedste oversættelsesbureauer i Verden.Det Massachusetts-baserede markedsanalyseinstitut Common Sense Advisory har i sin ...

  Læs mere...

Kontakt os

Kundeservice Danmark

Trunnevangen 7, st th
DK-2920 Charlottenlund

Tel. +45 (0) 70145447
E-mail: office(at)the-business-translator.com